Kuten otsikosta näkee, niiin olen siis tänään kotona, sängyn pohjalla, flunssan kourissa. Aikaa on vaikka muille jakaa ja olenkin tässä miettinyt vaatetilannettani: ihan hyvä, melko paljon vaatteita ja näin... Ongelmana on vain se, kun en osaa yhdistellä niitä hauskasti, tarkoitan omaperäisesti. Inhoan massateinivaatteita, vaikka omistankin niitä jonkun verran. Voiko sanoa inhoavansa jotain vaatekappaletta? Vaikea sanoa. Otan siis asiaan toisen näkökulman, en vihaa massateinivaatteita, vaan vihaan niiden tavallisinta yhdistelytapaa. Mielestäni niistä saisi ties kuinka kivoja yhdistelmiä, jos vain yrittäisi. Täytynee siis yrittää muuttaa tilannetta.

1834971.jpg

Tänään vaatteiden yhdistelyssäni ei ole suoraan sanotsti mitään järkeä. Mustat lököttävät kollarit, grafiitinharmaa v-aukkoinen neulepaita (BTW: RAKASTAN NEULEITA). Mahtavaa! Tavallisin vaateyhdistelmäni on paita, neuletakki, farkut ja normikengät. Liian tavallista mielestäni. Ajatuksissani nään päälläni mitä hienoimpia vaateyhdistelmiä ja vaatteita, jostain syystä en vaan osaa siirtää niiitä ajatuksisa käytännön tilanteisiin. Komisch.

No okei, olen minä tässä päivän aikana muutakin ajatellut kuin surkeaa tyylitajuani. Miehet, miehet, miehet. Mikä niissä on kun ne sekoittavat pään, vievät jalat alta ja aiheuttavat sellaista turhautumisen tunnetta kuin minä juuri nyt tunnen. Vielä kaksi viikkoa sitten olin korviani myöten ihastunut nuoreen miekkoseen. Aloimme tapailla ja jutella lähemmin mutta sitten kiinnostukseni lopahti. On se vaan niin ihana tunne, kun perhoset lentävät mahassa, polvet tärisevät, olla ihastunut ! Mitä järkeä siinä on valvoa yöt ja ajatella sitä ihanaa jäbää kun kuitenkin (ainakin omalta osaltani) kohta tuntuu siltä että voisi oksentaa kun näkee tämän kyseisen henkilön. Johtuuko tämä siitä että ... tai no en tiedä. Angst.

1835019.jpg

Ihanaa, nyt sain purettua lavallisen angstia : D