Tänään on minulla aivan loistava päivä, vieläkin flunssa vaivaa, mutta en anna sen haitata. Kertaakaan en ole tuota eilen mainitsemaani urosta miettinyt, en ole angstannut, enkä vaipunut epätoivoon. (Okei, yksi  pikku juttu kyllä on: BAD hair day).

Otsikkokin viittaa kuningasideoihin, tai no omalta osaltani kuningatarideoihin. Kerron niistä tarkemmin. Tänään pakkaillessani kirpputorille meneviä vaatteita oivalsin loistavia, tyylikkäitä kikkoja pukeutumiseeni. Muistin omistavani aivan ihanan harmaan villakankaisen armeijatakin, tai no armeijatakista modifioidun takin. Saattaa kuulostaa kamalalta mutta jacketti toimii jos sen vaan osaa yhdistellä muiden loistavien vaatteiden kanssa. Wunderschön! Nyt nään sieluni silmin ihania vaateyhdistelmiä, en vaan osaa siirtää niitä läppärini näppäimistön näpyköille.

Inttitakista siirryn neulekuvioihin. Aaltopitsi, kaunis ja helppo neulekuvio. Suht nopea työstää. Kiertelyt vex ja asiaan: olen neulomassa siitä itselleni huivia. vaikka itse sanonkin, siitä tulee hieno! Tavoitepituus on 170cm, tehnyt olen vasta 25 : D. No kyllä se siitä ennen talvea, toivottavasti.

1838832.jpg

Valokuvaus. Valokuvaus on aina ollut suuri intohimoni ja keino toteuttaa itseäni. En tiedä, mitä muut ihmiset pitävät valokuvistani (kaikki täällä olevat kuvat eivät olen omiani), mutta itse pidän suuresta osasta. Joskus aion vielä osalliostua valokuvauskurssille, haluan olla nimittäin muutakin kuin vain amatöörikuvaaja joka napsii kuvia sieltä sun täältä yhdellä kädellä.Ehkä ensi vuona voisi olla ohjelmalistalla.